CABINET MEDIATOR "GABRIELA STANESCU"

Conform prevederilor legale MEDIEREA este o modalitate de solutionare a conflictelor pe cale amiabila, cu ajutorul unei terte persoane specializate in calitate de mediator, in conditii de neutralitate, impartialitate si confidentialitate si avand liberul consimtamantul al partilor.

Conflictele apar pe fondul unor comunicari defectuase. Este vorba de ceea ce crede ca a inteles receptorul legat de intentia emitatorului. Neconfirmarea asteptarilor duce la ruperea relatiilor umane de toate felurile: prietenii, camarazi, cupluri, asociati.

Motivul principal pentru care asteptarile sunt inselate este acela ca sunt absurde, nemotivate, prea multe sau neexprimate.

Rezistenta pe care o opuneti fata de schimbarea modului in care puneti problemele poate ascunde teama de a renunta la armura furiei.

Puteti face in continuare ceea ce faceti sau puteti sa faceti ceva ce va da rezultate.

Alegerea va apartine.

Prin solutia adoptata in MEDIERE si prin punerea acesteia ulterior in practica se creeaza o deschidere a grupurilor unul catre celalalt in vederea unei cooperari eficiente si avantajoase atat pentru individ, pentru grup cat si pentru companie.

Va asteptam alaturi de mediatorii nostri, pentru a deveni impreuna, MAI BUNI, MAI PERFORMANTI, MAI UMANI !